Tervetuloa!

Olen Suomen uusi diktaattori. Päätin tulla pelastamaan Suomi-neidon $$$-miesten kynsistä. Minä olen kaikkivaltias, eli voin tehdä kaiken haluamani. Edustuksellisen demokratia ei siis ole estämässä pelastusoperaatiota. HUOM! Julistukset on esitetty tärkeysjärjestyksessä, eli §1 taklaa suurimman ongelman, §2 seuraavaksi suurimman jne...


maanantai 28. maaliskuuta 2016

§ 7 Palataan markkaan eli tehdään rahareformi

Veroparasiittien verollepanon seurauksena verotulot ovat nousseet dramaattisesti 10 miljardia euroa vuodessa. Julkiseen talouteen on saatu näin pelivaraa. Olemme siis saaneet maan veropohjan kuntoon. Yritysverotuksen muutoksen takia yritysten on helpompi tehdä investointeja, kun verotus ei vie varoja kohtuuttomasti. Kansalaispalkan avulla olemme saaneet maahan ostovoimaa, joka on pystynyt nostamaan kulutustasoaan. Vanhuksien kohtelu on taas ihmisarvoista. Kaikilla on asunto. Rakenteellinen korruptio on vähentynyt, koska kiinnijämisen riski on kasvanut.
Talouden rattaiden vauhti on edelleen päätä huimaava, ja verotulot kasvavat kiivasta tahtia. 


Seitsemäs julistus:

Rahareformi eli paluu omaan valuuttaan. 

Valtio velkaantuu, koska se joutuu lainaamaan tarvitsemansa rahan Euroopan keskuspankilta ja vapailta markkinoilta. Koska Suomi on liittynyt EMUun ja ottanut käyttöön rahaliiton kolmannen vaiheen eli valuutakseen euron, maallamme ei ole enää mahdollisuutta omaan rahapolitiikkaan. Itsenäisen valtion olennaisiin tunnismerkkeihin kuuluu oma raha. Valtion oma rahapolitiikka mahdollistaa rahan arvon kelluttamisen muiden maiden valuuttojen suhteen. Oman rahan arvoa voidaan säädellä devalvoimalla ja revalvoimalla eli muuttamalla valuutan arvoa suhteessa muiden maiden valuuttoihin. 

Miten tämä tehdään? 

1) Valitaan viikonloppu, jona euroero tehdään.
2) Laitetaan Suomen pankki valmistamaan markkaan perustuvat rahat. 
3) Erotaan yksipuolisessa ilmoituksella Maastrichitn sopimuksesta.
4) Muunnetaan maassa olevat eurot markoiksi rahanarvokertoimella 1. Tämä tarkoittaa, että yhdellä eurolla saa vaihdettaessa yhden markan.
5) ylityöllistetään hetkeksi IT-ammattilaiset, joiden ylläpitämissä tietojärjestelmissä on käytetty euroa. 

Mitä tästä seuraa?

Suomen valtion on taas mahdollistaa päättää itse rahan arvosta. Valtion velkaantuminen lähes pysähtyy, koska valtion ei tarvitse enää lainata rahaa Euroopan keskuspankilta, vaan se voi luoda sen itse. Suomen valtion keskuspankkina toimii Suomen Pankki.
IT-ammattilaiset ovat hetkellisesti ylityöllistettyjä, kun EUR-valuuttatieto on muutettava FIM-tiedoksi. Konversiota helpottaa se, että rahanarvokertoimena käytetään ykköstä.

Lisätietoja:
Miten raha syntyy?
Professori: Ero eurosta kannattaisi, vaikka se maksaisi kerralla 20 miljardia euroa.

Australialainen taloustutkija: Euroalue on joukkopsykoosissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti