Tervetuloa!

Olen Suomen uusi diktaattori. Päätin tulla pelastamaan Suomi-neidon $$$-miesten kynsistä. Minä olen kaikkivaltias, eli voin tehdä kaiken haluamani. Edustuksellisen demokratia ei siis ole estämässä pelastusoperaatiota. HUOM! Julistukset on esitetty tärkeysjärjestyksessä, eli §1 taklaa suurimman ongelman, §2 seuraavaksi suurimman jne...


lauantai 5. maaliskuuta 2016

§ 2 Yritysten verotus kuntoon

Veroparasiittien verollepanon seurauksena verotulot ovat nousseet dramaattisesti 10 miljardia euroa vuodessa. Julkiseen talouteen on saatu näin pelivaraa.


Toinen julistus:

YRITYSTEN VEROTUS KUNTOON

Nykyisin yrityksen tulosta verotetaan, vaikka se sijoitettaisiin eli investoitaisiin yrityksen toiminnan kehittämiseen. Tämä näivettää yritysten investointimahdollisuuksia ja kasvua, kun toiminnan kehittämiseen ei ole varoja.

Miten tämä tehdään?

Muutetaan verotusta Viron mallin mukaiseksi, eli yrityksen tulosta verotetaan vasta sitten, kun se nostetaan yrityksestä ulos. Jos tulos tai osa siitä sijoitetaan takaisin yritykseen, siitä ei tarvitse maksaa veroa. Näin yritysten on mahdollista kasvaa (ja samalla työllistää) nopeammin, kuin nykymallissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti