Tervetuloa!

Olen Suomen uusi diktaattori. Päätin tulla pelastamaan Suomi-neidon $$$-miesten kynsistä. Minä olen kaikkivaltias, eli voin tehdä kaiken haluamani. Edustuksellisen demokratia ei siis ole estämässä pelastusoperaatiota. HUOM! Julistukset on esitetty tärkeysjärjestyksessä, eli §1 taklaa suurimman ongelman, §2 seuraavaksi suurimman jne...


sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

§ 6 Sidonnaisuudet julkisiksi

Veroparasiittien verollepanon seurauksena verotulot ovat nousseet dramaattisesti 10 miljardia euroa vuodessa. Julkiseen talouteen on saatu näin pelivaraa. Olemme siis saaneet maan veropohjan kuntoon. Yritysverotuksen muutoksen takia yritysten on helpompi tehdä investointeja, kun verotus ei vie varoja kohtuuttomasti. Kansalaispalkan avulla olemme saaneet maahan ostovoimaa, joka on pystynyt nostamaan kulutustasoaan. Vanhuksien kohtelu on taas ihmisarvoista. Kaikilla on asunto. Talouden rattaiden vauhti on edelleen päätä huimaava, ja verotulot kasvavat kiivasta tahtia. 


Kuudes julistus:

Sidonnaisuudet julkisiksi

Poliitikoilla on taloudellisia sidonnaisuuksia mm. vaalirahoitusten kautta. Jotkut poliitikot ovat piilottaneet omistuksiaan vakuutuskuorien, holding-yhtiöiden ja muiden monimutkaisten yritysjärjestelyjen avulla jopa veroparatiiseja käyttäen, jolloin sidonnaisuuksia yrityksiin ei voida jäljittää. Virkamiehillä voi olla sekä taloudellisia että puoluepoliittisia sidonnaisuuksia. Lisäksi joukossa sählää vielä epämääräinen määrä lobbareita. 
Suomalainen "Hyvä Veli" -järjestelmä ja vapaamuurari-instituutio tuovat tähän soppaan vielä oman lisukkeensa. Suomessa ehkä tunnetuin tapaus on edelleenkin voimissaan oleva "Turun Mafia", joka juuri nyt on häätänyt vuodesta 1968 samalla paikalla toimineen "Kultainen Hirvi" -ravintola perustaakseen tilalle Sale-myymälän.
Näiden sidonnaisuuksien takia poliittinen päätöksenteko ja viranomaistoiminta eivät aina aja Suomen kansalaisten, vaan jonkun muun tahon etua. Tilanne on kansalaisten kannalta kestämätön.  

Miten tämä tehdään? 

1) Tehdään uusi laki, joka koskee virkamiehiä ja poliitikkoja. Laki velvoittaa heidät ilmoittamaan kaikki sidonnaisuutensa (puolejäsenyys, yhdistys- tai muu järjestöjäsenyys, sukulaisuussuhteet taloudellista ja poliittista valtaa käyttäviin), omistuksensa (myös vakuutuskuorien ja rahastojen omistukset sekä omistuksen veroparatiisiyhtiöiden kautta on avattava), ja entiset työnantajansa.
2) Perustetaan lobbarirekisteri, johon jokaisen Suomessa toimivan lobbarin on rekisteröidyttävä.
3) Molemmat rekisterin ovat kaikkien tarkasteltavissa internetissä
4) Ilmoituksen jättämättömyydestä tai lobbausrekisteriin rekisteröitymättä jättämisestä määrätään vankeusrangaistus.

Mitä tästä seuraa?

Lehdistöllä ja kansalaisilla on paremmat mahdollisuudet valvoa päätöksentekijöiden sidonnaisuuksia. Päätöksenteosta tulee riippumattomampaa ja läpinäkyvämpää. Vapaamuurarijärjestö tulee pakosta päivänvaloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti