Tervetuloa!

Olen Suomen uusi diktaattori. Päätin tulla pelastamaan Suomi-neidon $$$-miesten kynsistä. Minä olen kaikkivaltias, eli voin tehdä kaiken haluamani. Edustuksellisen demokratia ei siis ole estämässä pelastusoperaatiota. HUOM! Julistukset on esitetty tärkeysjärjestyksessä, eli §1 taklaa suurimman ongelman, §2 seuraavaksi suurimman jne...


sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

§3 Byroslavian purkutalkoot / osa 1, kansalaispalkka


Veroparasiittien verollepanon seurauksena verotulot ovat nousseet dramaattisesti 10 miljardia euroa vuodessa. Julkiseen talouteen on saatu näin pelivaraa. Olemme siis saaneet maan veropohjan kuntoon. Yritysverotuksen muutoksen takia yritysten on helpompi tehdä investointeja, kun verotus ei vie varoja kohtuuttomasti.


Kolmas julistus:

BYROSLAVIAN PURKUTALKOOT, osa 1, kansalaispalkka

Nykyisin perustoimeentulon tuottaminen kaikille kansalaisille on rakenunut sellaiseksi Byroslaviaksi, että jpo pelkästään sen kustannuksilla oletettavasti rahoitettaisiin kansalaispalkan omainen perustoimeentulo kaikille. Kansalaisia kohdellaan epätasa-arvoisesti riippuen mm asuinkunnasta, kohdalle osuneesta virkailijasta, työttömyyslautakunnan ja TE-keskuksen lausunnosta. Kansalainen ei voi suunnitella elämäänsä, kun Byroslavia säännöt eivät ole selvät, vaan riippuvat kulloisenkin tahon harkinnasta. Tämä estää mm. pätkätöiden vastaanottamisen. 


Miten tämä tehdään? 

Puretaan Byroslavinen järjestelmä, eli lopetetaan lausuntojen antamisjärjestelmä. Perustoimeentulo kuuluu kaikille, ja se hoidetaan automaattisesti ottamalla käyttöön negatiivinen verotus. Tämä toimii siten, että jos veronlaskennan lopputulema on negatiivinen, valtio maksaa kansalaiselle ko summan verran rahaa.

Näin mm. köyhät eläkeläiset, jotka eivät maksa nyt veroja ollenkaan, saisivat negatiivisen verotuksen avulla parannusta toimeentuloonsa.

Mitä tästä seuraa?

Ihmiset uskaltavat ottaa vastaan pätkätöitä, kun ei tarvitse odottaa Byroslavian epävarmoja lausuntoja viikkokausia.

Ja mitä tekevät kaikki lausuntoautomaatin ihmiset? He tekevät niitä töitä, joita alun perin oli tarkoituskin. Työvoimatoimiston ihmiset auttavat ihmisiä työllistymään ja kouluttautumaan, sosiaalityöntekijät keskittyvät sosiaalityöhön ja TE-keskukset keskittyvät omien alueidensa liiketoimintamahdollisuuksien kehittämiseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti