Tervetuloa!

Olen Suomen uusi diktaattori. Päätin tulla pelastamaan Suomi-neidon $$$-miesten kynsistä. Minä olen kaikkivaltias, eli voin tehdä kaiken haluamani. Edustuksellisen demokratia ei siis ole estämässä pelastusoperaatiota. HUOM! Julistukset on esitetty tärkeysjärjestyksessä, eli §1 taklaa suurimman ongelman, §2 seuraavaksi suurimman jne...


tiistai 8. maaliskuuta 2016

§ 5 Kaikilla on oikeus kohtuuhintaiseen asuntoon

Veroparasiittien verollepanon seurauksena verotulot ovat nousseet dramaattisesti 10 miljardia euroa vuodessa. Julkiseen talouteen on saatu näin pelivaraa. Olemme siis saaneet maan veropohjan kuntoon. Yritysverotuksen muutoksen takia yritysten on helpompi tehdä investointeja, kun verotus ei vie varoja kohtuuttomasti. Kansalaispalkan avulla olemme saaneet maahan ostovoimaa, joka on pystynyt nostamaan kulutustasoaan. Vanhuksien kohtelu on taas ihmisarvoista. Talouden rattaiden vauhti on jo päätä huimaava, ja verotulot kasvavat ennen näkemätöntä tahtia. 


Viides julistus:

Kaikilla on oikeus kohtuuhintaiseen asuntoon 

Vuonna 2014 Suomessa oli 7534 asunnotonta ihmistä. Suomen perustuslain 19 §:n mukaan "Julkisen vallan tehtävänä on edistää jokaisen oikeutta asuntoon ja tukea asumisen omatoimista järjestämistä." Asunnottomuus syrjäyttää ihmiset yhteiskunnasta, vaikeuttaa lapsiperheiden elinoloja, kasvattaa riskiä ajautua lastensuojelun asiakkaaksi. Asunnottomuus saattaa ajaa myös erilaisten päihteiden käyttöön.

Miten tämä tehdään? 

1) Rakennetaan ARA-lainoituksella lisää kohtuuhintaisia asuntoja.
2) Kaavoitetaan lisää alueita rakentamiselle.
3) tarkistetaan ARA-lainoituksella rahoitettujen vuokra-asuntojen asukkaiden tulotasot. Asunnoissa voi asua asukkaan / asukkaiden kasvaneiden tulojen takia asukkaita, joilla ei olisi enää oikeutta asuntoon. Heidän on aika siirtyä yksityisesti rahoitettuihin asuntoihin.
4) Otetaan käyttöön maavero. Maaveroa maksetaan tonttimaasta, jonka arvo nousee yhteiskunnan toimien, mm kaavoituksen ja kunnallistekniikan rakentamisen takia. Maavero peritään vasta sitten, kun arvonnousu realisoituu joko rakentamalla maalle tai myymällä se.
5) Jokaiselle asunnottomalle osoitetaan asunnon hankkija, joka saa palkkiota sen mukaan, kuinka monelle asunnottomalle hankkija löytää sopivan asunnon. Hankkija voi olla yritys tai yksityishenkilö.

Mitä tästä seuraa?

Rakennusteollisuuden työllisyys kohenee ja rakennustarvikkeiden kauppa kasvaa. Kaavoitusta varten on palkattava lisää henkilökuntaa. Verotulot nousevat kasvaneen työllisyyden, rakennustarvikekaupan ja meeveron myötä. Lopulta asunnottomuutta Suomessa ei enää ole.

Lähde : Asunnottomuustilastot http://www.asuntoensin.fi/asunto_ensin/asunnottomuus/asunnottomuustilastot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti